Na het succes van de eerste Full Moon Special met Elise (Maluhia Coaching) hebben we besloten er een terugkerende special van te maken. En dat besluit werd meteen beloond, want de volle maan van april blijkt ook nog eens een hele bijzondere te zijn. Om half 6 ‘s ochtends zal er op 27 april een supermaan te zien zijn, in het teken Schorpioen.

Een supermaan betekent eigenlijk niets meer dan dat de maan dichter bij de aarde komt dan normaal. Hierdoor lijkt de maan groter en is haar energie ook krachtiger. En het mysterieuze, gevoelige en soms zelfs duistere teken Schorpioen geeft het thema ‘wedergeboorte’ aan de maan. Dat gaan we terugzien in de natuur, maar ook in onszelf. Een mooie kans om opnieuw te ontwaken en wensen uit te gaan voeren op het ritme van de natuur.

Op de avond voor de volle maan, maandagavond 26 april, zal Jamel de special starten met een rustige flow. Kom in beweging, voel je lichaam en wakker het vuurtje aan. In de meditatie ligt de nadruk dit keer op de verschillende zintuigen. En dat alles op het strand, terwijl de zon langzaam in de zee zakt. Klinkt als een mooie avond, toch? Reserveer je plekje snel!

Category

Comments are closed