Welcome to
the Alfa Games!

It’s all about Teamwork! 

Vormen jij en je team (8 personen totaal) een onoverwinnelijke eenheid? Weten jullie elkaar aan te moedigen en op verschillende vlakken aan te vullen? Dan maken jullie een grote kans om dé Alfa’s van 2021 in te worden!

Only for the true beasts!

Willen jullie je alvast voorbereiden? De Games bestaan uit de volgende drie onderdelen en je legt het parcours met het hele team af. Je doet het dus echt met elkaar en je tijd stopt pas als je hele team over de finish is.

HARDLOPEN

De Games starten met een stuk hardlopen. We starten bij de container van De Wolf Gym, rennen richting de blokken van het Havenhoofd, maken een rondje om de vuurtoren en rennen zo weer terug.

CHALLENGES

Zodra het team terug is, kan er worden begonnen aan het volgende onderdeel. Een twaalftal oefeningen (die we al geoefend hebben bij de Alfa Specials) waarbij je wordt getest op kracht en doorzettingsvermogen. 

RAFTEN

Het laatste onderdeel van de Games! Draag met elkaar de raftboot naar zee, peddel naar het afgesproken punt, surf terug met de boot en race daarna zo snel als je kan naar de finish.

We accept the challenge!

Alfa Games 2021

Tof Beach event

Het wordt een dag vol uitdaging en gezelligheid. Naast de workouts wordt er ook gezorgd voor lekkere muziek, strandspellen en zullen we ook fungeren als cheerleaders.

Team Shirt

Als team moeten jullie natuurlijk wel herkenbaar zijn. Daarom krijgen jullie voor de Alfa Games beginnen allemaal een eigen shirt in een unieke team kleur.

Goodiebag

Alle deelnemers verdienen een leuke goodiebag. Bij het winnende team is deze extra goed gevuld. Met wat, dat houden we nog even geheim!

Praktische Info

Scheveningen Strand
3 oktober

08:00-10:00
09:00-11:00
10:00-12:00
11:00-13:00
12:00-13:00

Je ontvangt na inschrijving een overzicht van alle onderdelen en oefeningen, zodat jullie kunnen trainen.

Weer of geen weer, als echte Alfa’s gaan we natuurlijk altijd door.

Zorg ervoor dat je een back-up klaar hebt staan, zodat je altijd een team van 8 personen kan vormen.

Het wordt zweterig, zanderig en nat!
Vergeet dus niet een handdoek en droge kleren mee te nemen. 

Op 5 september is er een Alfa Special waarin alle oefeningen van het tweede onderdeel voorbij komen. Een mooie kans om alvast te oefenen met je team!

Kosten

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. In de mail stellen we je nog een aantal vragen, waaronder jullie kledingmaten. Je inschrijving is pas geldig als je deze mail hebt beantwoord.

Team
160
  • 8 personen
  • Jullie team wordt ingedeeld in een tijdslot van 2 uur tussen 08:00-13:00 uur
  • Jullie ontvangen alle 8 een teamshirt
  • Na de inschrijving ontvangen jullie een overzicht van alle onderdelen en oefeningen, zodat jullie kunnen trainen
Solo
25
  • Geen team? Schrijf je alleen in en vorm een team met andere Solo Alfa’s
  • Let op! Deelname wordt alleen bevestigd zodra er een team van 10 personen gevormd kan worden

We accept the challenge