Let’s go to 
the beach! 

Intensieve, uitdagende lessen op het prachtige strand van Scheveningen. Trainen in de buitenlucht is niet alleen heel goed voor je. Het is ook nog eens een heerlijk moment voor jezelf. Uitzicht over zee, de zon op je gezicht en ondertussen sterker worden dan ooit. Wat wil je nog meer?

LIFE IS BETTER AT THE BEACH

Naast een betere gezondheid, een sterker immuunsysteem en meer energie vinden wij dat sporten vooral leuk moet zijn.

Afwisseling

Geen één training is hetzelfde. Onze trainers houden van sport, beweging en laten zich continu inspireren en bijscholen om ervoor te zorgen dat elke training een toptraining is. Zo houden we de afwisseling erin en blijft het uitdagend en leuk!

The Wolf Pack

Bij de Wolf Gym ben je niet alleen. We zijn trots op de pack die we inmiddels zijn geworden. De vibe in de groep is voor ons onwijs belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat de groepen nooit te groot zijn. Altijd bekende gezichten en motiverende support die ervoor zorgt dat je net een stapje verder gaat. En dat is een fijne stok achter de deur.

Voor elk niveau

De trainingen bestaan uit verschillende oefeningen die je allemaal op je eigen tempo doet. Je maakt het zo zwaar als je zelf wilt. Daarom zijn deze trainingen uitermate geschikt voor elk niveau.