Een workout speciaal voor mommies (to be)!

Ruil je herfstwandeling in voor een leuke sportsessie met je mini! Een workout voor alle niveaus waar je gezellig traint met je kind én je kinderwagen als extra weerstand. Dus hup, kinderwagen en/of buggy mee en energiek het najaar in. En je maakt meteen kans op een geweldige wagen van Bugaboo!

Check ons op Instagram!

Win een Bugaboo kinderwagen!

We mogen van onze sponsor Bugaboo een waanzinnige prijs weggeven, namelijk de Bugaboo Butterfly t.w.v. € 459! Dé kinderwagen voor in de stad en onderweg die je in één seconde uitklapt. De Butterfly zal willekeurig worden verloot onder de deelnemers, dus schrijf je snel in!

Train met Marloes!

Ben je zwanger of net bevallen? Dan is het belangrijk om op een veilige manier in beweging te blijven. Marloes is zelf mama van twee kindjes en gecertificeerd PowerMama trainer. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe je op een prettige manier in beweging blijft of weer komt. Marloes zal de Bugaboo Bootcamp verzorgen, maar is ook elke woensdag en vrijdag bij de Wolf Gym op het strand te vinden met toffe trainingen.

Sporten op het strand

Je vindt de Wolf het hele jaar op het strand met toffe trainingen. Van een uitdagende Beach Wolf tot een flexibele Flow. Zie hieronder wat we nog meer doen en kom eens meedoen.

Beach Wolf

The one and only Wolf les is onze meest bezochte en befaamde groepsles, waarbij je aan de slag gaat met je conditie, uithoudingsvermogen & creativiteit!

Beach Flow

Een uitdagende training waarbij je werkt aan je flexibiliteit en mobiliteit door het gebruik van oefeningen uit de Animal Flow.

Booty & Core

Een training met de volle focus op je billen en buik. Met een lekkere beat en wat uitdagende dansjes vliegt deze les voorbij.

Kick Flow

Een High Intensity Interval Training waarbij  verschillende technieken uit kick- en shadowboxing worden toegepast 

Kettlebell Flow

Kettlebell Flow is een work-out waarbij we kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit trainen met het gebruik van kettlebells.

HYROX

Deze intense full body workout is perfect als je traint voor een HYROX race. Denk aan hardlopen i.c.m. kracht en conditionele elementen als wallballs, farmer walk, burpees, en lunges.

Schrijf je nu in en maak kans op een Bugaboo!