Go with the flow naar Portugal!

Kom met ons mee op een heerlijke trip vol flow, surfen, mindfullness, maar vooral genieten aan de Portugese kust! .

In oktober de zon opzoeken

Onze eerste sporttrip naar Portugal was zo’n succes! We besloten snel een nieuwe Go With The Flow in te plannen. Ben jij erbij?

Go with the flow

We gaan dagelijks aan de slag met flow workouts. Een vorm van beweging die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Zon, zee, strand!

Naast het sportieve programma is er natuurlijk genoeg tijd om te genieten van het mooie land en alles wat het te bieden heeft.

Go with the flow…

FLOW

Deze trip staat vooral in het teken van flow. We duiken elke dag de wereld van flow in, zodat we de bewegingen echt eigen kunnen maken. Perfect als je kennis wilt maken met deze manier van bewegen of je moves wilt verbeteren.

MIND

Naast de flow trainingen staan er ook andere activiteiten op het programma. Denk aan stiltewandelingen, breathwork op het strand en meditaties. Zo trainen we niet alleen ons lichaam, maar ook onze mind.

FUN

Verwacht je een serieus retreat? Waarbij je werkt aan een betere versie van jezelf en als herboren terugkomt? Dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij gaan voor het heerlijke, nuchtere vakantiegevoel. Genieten van de zon, Portugal, het eten, de mensen.

Wat is flow?

Inmiddels is flow één van de populairste lessen bij de Wolf Gym. En deze les is eigenlijk ontstaan uit een persoonlijke behoefte van eigenaar en hoofdtrainer Jamel. Na jarenlang bootcamp & personal trainer te zijn geweest, kampte hij vaak met blessures. De explosieve en zware trainingen vroegen om een tegenhanger, waarbij stretching, flexibiliteit en mobiliteit centraal stonden. In de zoektocht naar een bewegingsvorm die dit allemaal omvat, kwam Jamel Animal Flow tegen. Op handen en voeten, werkend met je eigen lichaamsgewicht, in contact met het dier in jou! De flow lessen van Jamel zijn een combinatie van animal flow, stretching en mobiliteitstraining. De ogenschijnlijk gemakkelijke oefeningen zetten je lichaam volledig aan het werk. Het resultaat is een soepel en sterk lichaam en een minstens zo flexibele mindset.

Praktische info!

Overnachten in een luxe vakantievilla

Tripjes naar de mooiste plekjes in de Algarve

Een gevarieerd, sportief programma 

Inclusief ontbijt, lunch en diner

Voldoende vrije tijd voor ontspanning

Vervoer op bestemming

‘We hebben echt een vakantiegevoel gehad!’

bem vindo ao algarve

De Zuidkust van Portugal is prachtig! Heerlijke stranden, indrukwekkende rotsformaties, vrijwel altijd goede surf en authentieke stadjes waar je geniet van bourgondische gezelligheid.

Tijdens ons verblijf overnachten we in een privévilla met zwembad in de buurt van Lagos. Lagos is niet alleen een gezellige stad, maar ook qua ligging perfect. Alle mooie natuurgebieden, stranden, goede restaurantjes en zelfs het vliegveld bevinden zich allemaal in de buurt.

Prijzen

Gedeelde kamer

650

/ persoon

Éénpersoonsbed op gedeelde kamer

Transfer van / naar het vliegveld bij voorgesteld ticket

Divers activiteiten programma

Ontbijt – lunch – diner

Privé kamer

800

/ persoon

Tweepersoonsbed op privé kamer 

Transfer van / naar het vliegveld bij voorgesteld ticket

Divers activiteiten programma

Ontbijt – lunch – diner

Couples Room

600

/ persoon

Tweepersoonsbed op privé kamer 

Transfer van / naar het vliegveld bij voorgesteld ticket

Divers activiteiten programma

Ontbijt – lunch – diner

Alleen met z’n tweetjes te boeken