Groepslessen

Of je nu op zoek bent naar een pittige kracht & conditie training of een sessie waarin je vooral werkt aan je mobiliteit, er zit altijd wel iets tussen voor jou!

Wolf

The one and only Wolf les is onze meest bezochte en befaamde groepsles. De trainers geven hun eigen invulling aan de work-out waardoor geen enkele les hetzelfde is. Je gaat aan de slag met je conditie, uithoudingsvermogen & creativiteit! Een intense full-body workout waar we samenwerken, plezier maken en vooral je met een voldaan gevoel naar huis laten gaan. De Wolf les is toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Flow

Een uitdagende training waarbij je werkt aan je flexibiliteit en mobiliteit door het gebruik van oefeningen uit de Animal Flow. Op handen en voeten, werkend met je eigen lichaamsgewicht, in contact met het dier in jou! Deze les ziet er op het oog misschien gemakkelijk uit, maar vergis je niet. Om van de ene beweging in de andere te flowen zet je je hele lichaam aan het werk.

Kettlebell Flow

Kettlebell Flow is een work-out waarbij we kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit trainen met het gebruik van kettlebells. Tijdens deze training stimuleer je je mind to muscle connectie waardoor geen enkele les dezelfde prikkels geeft. Door middel van oefeningen met elkaar te combineren word je hele lichaam uitgedaagd! Voor zowel beginners als gevorderden is deze training toegankelijk. Feel free to bring your own kettlebell 😉

Kick Flow

Een HIIT (High Intensity Interval Training) training waarbij (kick)bokstechnieken worden toegepast om zo je hartslag continu hoog te houden. Tijdens de les trainen we met elkaar, op de zak en ook zonder enige vorm van tegenstander of equipment. Een toffe uitdagende training om toe te voegen aan je work-outschema. Heb je eigen bokshandschoenen? Feel free to bring them.


Booty Workout

Een training met de volle focus op je bilpartij. Je traint billen en benen en gebruikt grotendeels een booty band voor de weerstand. Deze les duurt 45 minuten en met een lekkere beat eronder vliegt deze les voorbij. Maar vergis je niet, knikkende knietjes en brandende bovenbenen zijn gegarandeerd!

Kids Bootcamp

Een bootcamp speciaal voor de young wolves! Lekker uitdagend, met cardio, kracht en boks elementen. En als het kan, natuurlijk lekker op het strand. Een pittige sportles voor jongens en meisjes van 8-14 jaar.Naast de beach workouts hebben we nu ook een indoor locatie!

Kom lekker bij ons trainen op onze gloednieuwe urban locatie. Een heerlijke studio midden in het centrum van Den Haag.