Groepslessen

Of je nu op zoek bent naar een pittige kracht & conditie training of een sessie waarin je vooral werkt aan je mobiliteit, er zit altijd wel iets tussen voor jou!

Beach Wolf
Flow
Kettlebell Flow
Kick Flow

Onze trainingen

Benieuwd naar onze groepslessen? Kijk eens in het rooster en meld je meteen aan.

Booty & Core
Rope Flow
Wolf x HYROX 
Events

De enige HYROX Beach Gym ter wereld!

Wil je meedoen aan één van de HYROX events? Kom dan mee trainen in onze HYROX lessen, gegeven door gecertificeerde HYROX trainers. De beste voorbereiding voor de uitdagende race. Extra uitdagend zelfs, want wij trainen altijd in het zand!

Trainen bij de Wolf

Fun!

Sporten een ‘moetje’? Hell no! Bij ons draait het allemaal om plezier. Altijd affwisseling in de workouts, bewegen door middel van uitdagende oefeningen, trainers die niet alleen kennis hebben, maar je ook weten aan te moedigen en je helpen je grenzen te verleggen. Soms voelt het haast als buiten spelen! En juist die fun zorgt ervoor dat je blijft komen en daardoor met veel meer energie en zekerheid in het leven staat.

Wolf Pack

In de Wolf Pack sta je er nooit alleen voor. We hebben inmiddels een bijzondere groep trouwe leden die elkaar inspireren om nieuwe hoogten te bereiken. En, laten we eerlijk zijn, heel vaak bij The Shore blijven hangen voor bakkies koffie. Het strand is niet alleen onze gym, maar ook de plek waar levenslange vriendschappen en blijvende herinneringen worden gemaakt.

Zand, zand, zand!

We boffen met een gym op de mooiste locatie… het strand van Scheveningen! Het is ongekend fijn om te sporten met je voeten in het zand en uitzicht op zee. Dat is ook de reden waarom we dat het hele jaar doen. Zelfs in de winter! En dat betekent zand in je schoenen, je trui, sportbh, ja echt, overal.

Kom je een keertje meedoen?

We kunnen je wel vertellen hoe leuk het is om bij de Wolf te trainen, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Meld je nu aan voor je eerste training, we verzekeren dat je dan om bent!