Zoek jij een gym in Den Haag waar je kunt trainen voor HYROX?

We’ve got you covered! De Wolf is een gecertificeerde HYROX gym, wat inhoudt dat onze instructeurs getraind zijn om jou voor te bereiden op de HYROX races. 

Wat is HYROX?

HYROX is een combinatie van conditie, functionele training en kracht in één race. Denk aan hardlopen i.c.m. kracht en conditionele elementen als wallballs, farmer walk, burpees, en lunges. Je kunt de race alleen, met een partner of met zijn vieren doen.

Hyrox Trainingen op Scheveningen

In aanloop naar de officiële HYROX events zullen wij als gympartner speciale trainingen aanbieden om je “HYROX ready” te maken.  Onze Hyrox trainers Marloes, Jeroen en Jamel hebben HYROX ervaring en delen hun enthousiasme graag met zoveel mogelijk Wolven.

Marloes

Doet in november voor de 6e & 7e keer mee aan HYROX!

Jeroen

Gaat in november naar Barcelona voor zijn 3e HYROX race.

Jamel

Is aan het trainen voor  HYROX Barcelona, november ’23

Wist je dat we de enige HYROX Gym zijn die op het strand traint?

Hoe kun jij je in Den Haag voorbereiden op Hyrox?

Bij de Wolf Gym zijn we inmiddels fan van deze uitdagende fitness race. Benieuwd hoe we met zoveel mogelijk Wolven naar dit kickûh event toe trainen? Kom een keertje meedoen!

Wekelijkse Workouts

Elke donderdag, vrijdag en zondag kan je meedoen met onze Beach Wolf / HYROX workouts. Deze intense full body workout is hartstikke geschikt voor als je traint voor een HYROX race. 

Train In Het Zand

Je wordt op het strand zowel conditioneel als in kracht uitgedaagd. Denk aan hardlopen i.c.m. elementen als wallballs, farmer walk, burpees, en lunges. En alles in het ZAND!

Vaste Onderdelen

Omdat de HYROX races uit vaste onderdelen bestaan, kan je enorm gericht trainen. Alhoewel we niet alle apparaten op het strand hebben staan (bijvoorbeeld een SkiErg), hebben we mooie vervangingen die je alsnog helpen in de voorbereiding.