Aan de slag met een personal trainer

Ga je liever persoonlijk met een coach aan de slag? Personal training is de beste stok achter de deur om je doelen te bereiken. Onze trainers zijn niet alleen opgeleid om op maat gemaakte, effectieve workouts voor je samen te stellen, ze zijn ook de enthousiaste motivators die je nodig hebt om grenzen te verleggen.

Ontdekken of personal training iets voor jou is?

Het geheim tot succes

Wat je reden ook is, een personal trainer geeft je zijn/haar volledige aandacht zodat jij komt waar je moet zijn. 

Weer starten

Een tijdje uit de running geweest? Door een zwangerschap of een druk leven? Zorg voor een goede start met de juiste technieken.

Blessures

Een blessure kan je voorkomen en verhelpen met goede begeleiding. Zo hoeft een blessure je niet in de weg te staan om te blijven bewegen.

Voel je beter dan ooit

Een personal trainer helpt je niet alleen fysiek, maar juist ook mentaal. Verleg je grenzen, vergroot je kennis en kom in balans. 

Onze Personal Trainers

Jamel

‘Als jouw personal trainer zie ik het als mijn taak om te luisteren naar je wensen en je uit te dagen, je te motiveren en je de kennis te geven die je nodig hebt om die doelen te bereiken. Mijn specialiteit is om eerst een sterke fundering te bouwen d.m.v. eigen lichaamsgewicht en flow movement.’

Marloes

Mijn personal training sessies richt ik volledig op jou en welk doel je voor ogen hebt. Wil je fit(te) worden, rustig opbouwen na een blessure of pre- en postnatale begeleiding? I’m your girl!

PT winter actie

Begin jij in de winter met Personal Training? That’s the spirit!

Om jouw goede voornemen te belonen, krijg je €125 (!!) korting op je eerste 5 sessies. 

BAM!

Contact