Tarieven

Memberships

Strippenkaarten

Personal Training

De Pack Leaders

Kom je bij ons trainen? Dan doe je dat altijd onder begeleiding van onze gemotiveerde en ervaren trainers.

Jamel

Eigenaar van de Wolf en bekend om zijn unieke stijl van lesgeven. Elke training is anders, maar altijd uitdagend en gefocust op techniek. Deze man weet je altijd te motiveren!

Marloes

Elke workout is een feestje bij Marloes. Uitdagende wolf trainingen, dansjes in de booty class, HYROX, ze doet het allemaal! Wist je trouwens dat ze de enige echte Aerobics queen is? 

Jeroen

Begonnen als deelnemer bij de Wolf en inmiddels verslaafd aan de trainingen op het strand. Anderhalf jaar later staat deze gecertificeerde HYROX trainer ook voor de lessen te rocken.

Floor

Niemand die flow moves zo elegant weet over te brengen als Floor! Haar combinatie van Flow en Yoga maakt haar lessen uitdagend en uniek.

Dani

Miss Rope Flow herself! Dani is obsessed als het aankomt op rope flow en jump rope en deelt deze passie graag. Altijd goede vibes als je bij haar traint!

Demi

Train je bij Demi, dan ben je gegarandeerd van een pittige, maar fun workout! Fanatiek als ze is, is elke les weer een uitdaging. Altijd anders, maar altijd een heerlijk moment om uit je hoofd en in je lijf te komen.

contact