join the pack

Wat leuk dat je mee wilt komen doen met onze groepslessen. Bij de Wolf Gym kan je rekenen op toffe, afwisselende workouts, waarbij je continu werkt aan het verbeteren van je conditie, kracht en flexibiliteit. Je goed voelen in je lichaam door bewegen weer leuk te maken!

Iets voor jou?

Of je nu net wilt beginnen met sporten, terug komt van een zwangerschap of al een doorgewinterde atleet bent, onze lessen zijn voor iedereen! Je volgt de trainingen altijd op je eigen tempo en waar nodig geven wij aanpassingen. Waar je ook staat, wij motiveren jou om de trainingen zo effectief mogelijk te maken voor jouw situatie.

Schrijf je nu in voor je eerste les!

Wat wij belangrijk vinden

Fun en afwisseling zijn onze belangrijkste ingrediĆ«nten om ervoor te zorgen dat je blijft sporten. Bij ons dus geen 8 weken programma’s of quick fixes, maar een afwisselend rooster en leuke events waardoor je terug wilt blijven komen! Wij willen namelijk dat sporten een vast onderdeel van je routine wordt, om ervoor te zorgen dat je de rest van je leven een soepel lijf hebt en vol energie zit. En dat je ondertussen strakker in je vel zit, is mooi meegenomen!

Kwaliteit

We willen altijd het beste! Daarom is elke workout een feestje en krijg je altijd persoonlijke, professionele begeleiding. De trainingen zijn uitdagend en uniek, net als onze motiverende trainers.

In & Outdoor Workouts

Lucky bastards zijn we! Naast de beach workouts hebben we sinds kort ook een gym in het centrum van de stad. Het strand blijft natuurlijk heerlijk voor onze knalsessies, maar voor o.a. de flow sessies kunnen we terecht in de fijne urban locatie.

The Pack

Hier zijn we toch wel het meest trots op, onze pack! In de loop der jaren is er onder de Wolf Gym leden een echte community ontstaan. Een fijne groep mensen die met net zoveel fun en toewijding trainen als wij. Je gaat toch een tandje harder als je de juiste support krijgt!

Ga voor een goede start bij de Wolf!

Als je nu een abonnement afsluit voor minstens drie maanden, krijg je de eerste maand van ons cadeau. We weten zeker dat je daarna net zo verslaafd bent aan de Wolf Workouts als wij.

Proefpakket

Probeer je liever wat trainingen uit? Als je nu een proefpakket aanschaft, ontvang je 2 gratis lessen. Zo kan je op je gemak rondkijken in ons aanbod en uitproberen welke trainingen jouw favoriet wordt.