join the pack

Wat leuk dat je een keer mee wilt komen doen met één van onze groepslessen. Bij de Wolf Gym kan je rekenen op toffe, afwisselende workouts, waarbij je continu werkt aan het verbeteren van je conditie, kracht en flexibiliteit. Je goed voelen in je lichaam door bewegen weer leuk te maken!

Iets voor jou?

Of je nu net wilt beginnen met sporten, terug komt van een zwangerschap of al een doorgewinterde atleet bent, onze lessen zijn voor iedereen! Je volgt de trainingen altijd op je eigen tempo en waar nodig geven wij aanpassingen. Waar je ook staat, wij motiveren jou om de trainingen zo effectief mogelijk te maken voor jouw situatie.

Schrijf je nu in voor je gratis proefles

Wat wij belangrijk vinden

Fun en afwisseling zijn onze belangrijkste ingrediënten om ervoor te zorgen dat je blijft sporten. Bij ons dus geen 8 weken programma’s, maar een afwisselend rooster en leuke events waardoor je terug wilt blijven komen! Wij willen namelijk dat sporten een vast onderdeel van je routine wordt, om ervoor te zorgen dat je de rest van je leven een soepel lijf hebt en vol energie zit. En dat je ondertussen strakker in je vel zit, is mooi meegenomen!

Kwaliteit

We willen altijd het beste! Daarom is elke workout een feestje en krijg je altijd persoonlijke, professionele begeleiding. De trainingen zijn uitdagend en uniek, net als onze motiverende trainers.

Uitzonderlijke locatie

Lucky bastards zijn we! Een heerlijke gym in het Zuiderstrand theater, om de hoek van het strand. Bij regen zijn we graag in onze studio, maar als het even kan, gaan we het strand op! Bewegen in de buitenlucht, met je voeten in het zand en misschien zelfs een duikje achteraf, dat is in elk seizoen een cadeautje.

The Pack

In it together! Zonder de Wolf is er geen pack en zonder the pack is er geen wolf. 

Proefpakket


Probeer je liever meerdere trainingen uit? Als je nu een proefpakket aanschaft, ontvang je niet 1, maar 2 gratis lessen. Zo kan je op je gemak rondkijken in ons aanbod en uitproberen welke trainingen jouw favoriet wordt.